ساختار کلی سقف کاذب و دیوارهای جداکننده کناف، سیستمهای ساخت و ساز خشک است که شامل صفحات روکش دار گچی (یا سیمانی) و مقاطع فولادی گالوانیزهی سبک نورد سرد میباشد، که این صفحات به عنوان پوشش و پروفیلهای فولادی به عنوان زیرسازی عمل مینمایند.
مزایایی همچون: 1- سهولت، 2- سرعت و دقت بالا در اجرا، 3- ایمنی در برابر زلزله و حریق، 4- خواص عایق بندی حرارتی و صوتی و رطوبتی، 5- تعمیرات و نگهداری آسان،
موجب شده است که امروزه سیستمهای ساخت و ساز خشک به عنوان جایگزین روشهای منسوخ سنتی (بنایی) در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار گیرند.
سیستمهای ساخت و ساز خشک کناف از سهولت، سرعت و دقت اجرایی بسیار بالاتری نسبت به روشهای سنتی (بنایی) برخوردار بوده و به همین دلیل در زمان و هزینههای ساخت، صرفهجویی قابل ملاحظهای را امکانپذیر میسازند. انتخاب این سیستم ساخت در مرحله طراحی و محاسبات سازه، از یک سو باعث کاهش بار مرده ساختمان شده و از سوی دیگر موجب کاهش نیروی ناشی از زلزله خواهد شد. در نتیجه ابعاد تیرها و ستونها و هزینههای مربوط به سازه کاهش می یابد.
جهت اطلاعات بیشتر از سیستم ساخت و ساز خشک کناف کاتالوگ زیر را دانلود فرمایید :
دانلود کاتالوگ سیستم ساخت و ساز خشک کناف
علاوه بر کاهش جرم کلی ساختمان و در نتیجه کاهش نیروی ناشی از زلزله، دیوارهای جدا کننده کناف رفتار میان قابی مناسبی داشته و اثر منفی بر رفتار سازه در هنگام بروز زمین لرزه نخواهد داشت. ساختارهای ایجاد شده با محصولات کناف دارای عایق حرارتی و صوتی مناسب بوده و در برابر رطوبت نیز مقاوم می باشد. همچنین با استفاده از ساختارهای مقاوم در برابر حریق، میتوان سازه و یا فضاهای مورد نظر ساختمان را در برابر آتش مستقیم تا 2 ساعت مقاوم نمود. از دیگر مزیتهای این سیستم، سهولت در انجام تعمیرات، امکان ایجاد تغییرات با توجه به نیازها یا کاربری بنا، دسترسی آسان به تاسیسات و سبکی وزن و بسته بندی مناسب محصولات و در نتیجه سهولت و کاهش هزینههای حمل و نقل می باشد.
سیستم های ساخت و ساز خشک کناف با هدف کاهش ضایعات ساختمانی و استفاده بهینه از منابع طبیعی، ارتقاء کیفیت ساختمان سازی، صرفه جویی در زمان و هزینههای ساخت و ساز، سبک سازی و تامین ایمنی بناها در برابر زلزله و بهینهسازی مصرف انرژی طراحی و تولید شدهاند.
کارشناسان شرکت کناف ایران تلاش می کنند که با ارائه خدمات آموزشی، مشاورههای و نظارتی خود، این سیستم ساختمانی را ترویج و اشاعه دهند و امید میرود که در آینده نزدیک با به کارگیری این شیوه نوین ساختمان سازی، بناهای ماندگار و ایمن در میهن عزیزمان ایران احداث شود.